Klaanic Consultancy is live!

Ik ben Nico Klaasen. Na mijn loopbaan gedurende de laatste 30 jaar binnen de financiële sector en met name de wereld van asset based finance, wil ik meer uit mezelf halen, mijn kennis en ervaring optimaal delen en een meer persoonlijke samenwerking met mijn klanten aangaan.

Ik ben van mening dat bedrijven hun werkkapitaal beter kunnen inzetten en benutten waardoor ondernemers meer uit hun bedrijf kunnen halen en hun bedrijf beter voor hen kunnen laten werken. Ik help mijn klanten door zoveel mogelijk inzicht in het werkkapitaal en het gevoerde bedrijfscreditmanagement te verschaffen zodat zij stappen kunnen nemen die niet alleen beter zijn voor de onderneming als geheel maar ook voor de werknemers en henzelf. Ik heb Klaanic Consultancy opgericht met de doelstelling om mijn klanten en alle betrokken partijen, overzicht, inzicht en passende bewustwording te geven waardoor zij beter in staat zijn om:

  • onderbouwde stellingen te kunnen innemen & passende keuzes te maken

  • juiste beslissingen te kunnen nemen voor henzelf & voor hun onderneming

Mijn rol bij Klaanic

Mijn rol als eigenaar van Klaanic Consultancy is de rol van een onpartijdige/objectieve maar deskundige persoon/partij die bedrijven graag verder helpt bij het bereiken van hun doelstelling(en). Ik ben van mening dat de 3 aspecten, te weten, risico, analyse & creditmanagement dé belangrijkste aspecten zijn voor het managen van je werkkapitaal. Zonder goede analyse van de data kan het risico niet juist bepaald worden, kunnen er geen gerichte beslissingen genomen worden en/of efficiënt creditmanagement gevoerd worden. Het zijn dan ook deze 3 aspecten die de sleutel tot een goed beheer van het werkkapitaal zijn. Bij financieringsvraagstukken is er vaak onvoldoende inzicht in het werkkapitaal waardoor de partijen die aan tafel zitten niet dezelfde uitgangspunten (kunnen) hanteren. Het is dan ook belangrijk om onderbouwde stellingen te kunnen innemen waardoor de stappen om het bedrijf te verbeteren door alle betrokken partijen en afdelingen gedragen kan worden.

De huidige en toekomstige groei mogelijkheden van jouw bedrijf

Geen onderneming is gelijk. Je bedrijf is constant in beweging en werkkapitaal verandert snel & vaak. Dat maakt het soms onduidelijk te zien en te weten te weten wat de huidige en toekomstige groei mogelijkheden van jouw bedrijf zijn. Wil jij:

  • duidelijk overzicht van waar je staat met het werkkapitaal van je bedrijf en wil jij je werkkapitaal optimaal managen?
  • inzicht in de huidige en toekomstige gezondheid van je werkkapitaal en wil je inzicht in welke toekomstmogelijkheden je hebt om hiermee je bedrijf je laten groeien?
  • een geheel gemanaged intern (of extern) creditmanagement team opzetten?
  • weten welke stappen je dient te ondernemen om de groei van je bedrijf ook daadwerkelijk te realiseren?

Dan kan ik je met mijn verschillende diensten op het gebied van werkkapitaal & risicoanalyse en creditmanagement geheel ondersteunen! Mijn dienstenpakket is maatgevend, echter de uitvoering is altijd geheel, per onderneming, op maat gesneden.

wkra

cm

Neem contact met me op en vraag een offerte aan. Via mobiel, e-mail of het contact formulier. Dan gaan we samen kijken hoe ik je kan helpen om optimaal overzicht en inzicht te krijgen in de toekomst en groeimogelijkheden van jouw onderneming. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend & oriënterend gesprek.

Nico Klaasen CCM
☏ Bellen/appen: +31 6 52 87 81 25
✉ Mailen: nicoklaasen@klaanic.nl